Power BI dashboards

Met hoeveel systemen werk je dagelijks en hoeveel inzicht heb je nou echt in die systemen? Kun je jezelf snel voorzien van een benodigd overzicht of een inzicht? Welke informatie zou je graag bij elkaar willen zien? Snel overzicht en inzicht in je gegevens en processen, Power BI van Microsoft maakt het mogelijk om met (nagenoeg) elke gegevensbron of applicatie verbinding maken, data te verzamelen, deze data inzichtelijk te maken en reports automatisch te verversen.

In welke branche je ook actief bent, ongeacht de werkzaamheden. Door middel van Microsoft Power BI maakt Dataright het heel laagdrempelig voor om een volgende stap te zetten naar data volwassenheid. Ook als er nog géén moderne oplossing aanwezig is. Een inhaalslag is snel gemaakt en we helpen graag met de volgende stap. Of gegevens zich nou bevinden in een moderne database in de cloud, csv-bestanden, een sharepoint online folder of een online applicatie die benaderbaar is via een API, er is vrijwel altijd een manier om het binnen Power BI te ontsluiten en overzicht te krijgen.

Wij werken dagelijks met Power BI om voor verschillende organisaties uit verschillende soorten gegevensbronnen data te ontsluiten en inzichtelijk te maken. Dat doen we middels reports en dashboards die elke nacht ververst worden voor de gebruikers.

Leg je wensen aan ons voor, wij maken een datamodel zodat de data makkelijk (automatisch) ververst kan worden en zodat de dashboards snel en goed werken voor de betreffende eindgebruikers. Ook zorgen we ervoor dat we een basis neerzetten die makkelijk uit te breiden is. Begin klein, met één of enkele processen inzichtelijk te maken. 

De afbeelding hiernaast geeft een beeld van uw kant van Power BI en onze kant.

Wij bouwen dashboards binnen Power BI Desktop (de ontwikkelaars-kant) en publiceren dit binnen jouw Power BI Service (de gebruikers-kant). Deze Power BI Service is simpel te benaderen via de browser of Power BI mobile app. Vaak is in één of enkele weken al heel veel te realiseren.

 

In welk proces wilt u inzicht?